Breaking News

Στις 15 & 16 Ιουνίου έρχεται με αέρα το 2ο Open Air Festival στην Ξάνθη


Στις 15 & 16 Ιουνίου έρχεται με αέρα το 2ο Open Air Festival στην Ξάνθη

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας διοργανώνει για 2η χρονιά ένα φεστιβάλ για μικρούς και μεγάλους με δραστηριότητες υπαίθρου,, έκθεση τοπικών προϊόντων, συναυλίες και διάφορες δράσεις.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο  προσκοπικό κέντρο του Γέρακα ,το οποίο βρίσκεται στο 8ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Ξάνθης - Σταυρούπολης.




Οι δραστηριότητες ξεκινούν το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακή και θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια capoeira,κρουστώνaerial yoga κ.α. Οι μικροί φίλοι θα παίξουν survivor και θα παρακολουθήσουν παιδικό θέατρο.
Στον χώρο θα διεξαχθεί έκθεση φωτογραφίας και bazaar χειροποίητων κοσμημάτων!
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί  το βράδυ με συναυλίες. Το πρώτο βράδυ θα παίξουν σε θρακιώτικους punk ρυθμούς που προκαλούν ψυχεδέλεια οι Thrax Punks και το δεύτερο ο γνωστός Hip Hopper “Εισβολέας”. Το πρόγραμμα θα κλείσει με Dj ‘s και ηλεκτρονική μουσική.

15 Ιουνίου - Σάββατο , 22:30 Thrax Punks 
Thrax Punks - Ψές είδια (Pses Idia)

16 Ιουνίου - Κυριακή, 22:00

Εισβολέας - Έχω το Θέμα Μου (Είμαι Στο Σήμα Μου)



Πρόγραμμα


Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν προνοήσει για όσους αδυνατούν να μεταφερθούν με δικό τους όχημα! Λεωφορεία θα μεταφέρουν δωρεάν το κοινό από την Ξάνθη στο σημείο της διοργάνωσης. Θα αναχωρήσουν στις 20:00, 22:00 και 24:00 το Σάββατο και την Κυριακή και θα επιστρέψουν στις 03:00 και 05:00. Σημείο αφετηρίας έχει οριστεί η Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

Σημείο αναχώρησης λεωfορείων: Δημοτική Αγορά Ξάνθης.


8ο χλμ Ξάνθης - Σταυτρούπολης
Εισιτήρια
  • Είσοδος φεστιβάλ: 7€ (ημερήσιο)
  • Προπώληση: 10€ (διήμερο)
- Ντίνος (ψητοπωλείο),  28ης Οκτωβρίου 62
- Sucre Chocolaterie, Μιχ. Καραολή 39
- Urban spot καφενείο, Πλάτωνος 18
- Τυφλόμυγα Cafe – bar, Ορφέως 20
- Baiser Cafe bar, Βασιλίσσης Σοφίας 5
- ACID shop, Βασιλέως Κωνσταντίνου 26

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6992506810 & 6934607201, στο email του συλλόγου pasantikas@gmail.com ή στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια